Technisch beheerder vacature

Als u een baan zoekt als technisch beheerder, dan vindt u bij ons een geschikte vacature! HRM@WORK, gevestigd in Zoetermeer, is een professioneel werving- en selectiebureau en bemiddelt in vast banen in de installatie- en elektrobranche. Door ons uitgebreide netwerk met bedrijven, verspreid door heel Nederland, vindt u bij ons gegarandeerd een baan die perfect bij u past. Met onze jarenlange ervaring realiseren wij al jarenlang allerlei perfecte matches tussen onze kandidaten en klanten.

Wilt u als technisch beheerder aan de slag? Bij ons vindt u de ideale vacature!

Bent u op zoek naar een vacature die perfect bij u past als technisch beheerder? Dan bekijkt u ons uitgebreide aanbod eenvoudig online. Heeft u een vacature gezien die perfect bij u past? Dan uploadt u uw cv en motivatiebrief. Vervolgens kijken onze specialisten of u goed past bij het bedrijf en de functie. Niet alleen zijn uw kwalificaties en vaardigheden hierbij belangrijk, maar ook uw affiniteit met de bedrijfscultuur, -strategie en -doelstellingen. Zo bent u verzekerd van een functie en bedrijf die écht bij u passen! Naast een vacature als technisch beheerder bekijkt u bij ons ook vacatures voor andere functies:

Solliciteer direct!

Als u als technisch beheerder aan de slag wilt, dan bekijkt u ons diverse vacatureaanbod. Solliciteer direct en wie weet start u binnenkort met uw droombaan! Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-3631610 of door een e-mail te sturen naar info@hrmatwork.nl. We helpen u graag!

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara