Operationeel manager vacature

Als u een baan zoekt als operationeel manager, dan vindt u bij ons uitgebreide aanbod de perfecte vacature. HRM@WORK, gevestigd in Zoetermeer, is een werving- en selectiebureau dat bemiddelt in vaste banen binnen de elektro- en installatiebranche. Door het uitgebreide netwerk, kennis en jarenlange ervaring van de specialisten, vindt u binnen no-time een geschikte vacature. Ontdek de werkwijze van ons bedrijf en wie weet start u snel met uw droombaan!

Solliciteer als operationeel manager op uw perfecte vacature

Als u een vacature zoekt als operationeel manager, dan heeft u bij ons de keuze uit diverse bedrijven en organisaties binnen heel Nederland. We kijken niet alleen naar uw diploma’s en kwalificaties, maar ook of de bedrijfscultuur, -strategie, doelstellingen en werkzaamheden bij u passen. Zo realiseren we perfecte matches tussen onze kandidaten en klanten met vacatures die variëren van engineers tot aan bedrijfsleiders. Bij ons profiteert u van een directe bereikbaarheid met de bedrijven binnen uw branche, professionele vertegenwoordiging en een uniek en divers aanbod aan vacatures. Bekijk ons aanbod en ontdek de mogelijkheden voor uw perfecte baan!

Wilt u meer weten over ons werving- en selectiebedrijf?

Wilt u solliciteren op een vacature als operationeel manager en van onze dienstverlening profiteren? Bekijk dan ons aanbod en solliciteer direct. Neem voor meer informatie over onze werkwijze contact met ons op door te bellen naar 079-3631610 of een e-mail te sturen naar info@hrmatwork.nl. Onze specialisten helpen u graag!

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara